office@davytractari.ro
0732 423 975 24/7

Asistentă auto rapidă, corectă și imbatabilă

Cu specialiști cu peste 10 ani experiența oferim servicii de calitate: tractări auto și remorcări pe platformă auto la super prețuri, oriunde in București și Ilfov.  Cu prețuri de la 89 de lei / tractare, Davy-tractări este partenerul dvs. de încredere atunci când situația o cere.

Firma noastră este specializata și in a oferii pentru cazuri diverse asistență rapidă, indiferent dacă ați făcut pană, ați rămas fără baterie sau ați rămas fără benzină, Davy-tractări este alături de dumneavoastră pentru a vă remedia într-un timp cât mai scurt problema, cu prețuri care pleacă de la 78 de lei / intervenție..

Ultimele articole

By catalin  nov. 07,2019
By admin  feb. 06,2019

Bine ați venit pe noul nostru website

Deși avem o experiență de peste 10 ani in tractări, tocmai in 2019 am hotărât să realizăm un website pentru...

Read More

Ce zic clienții noștri

  • Eram in București într-o delegație, cu mașina de serviciu iar după o noapte friguroasă in parcarea hotelului, aceasta nu pornea, nu cunoșteam pe nimeni in București dar Davy-tractari m-a ajutat atât cu asistența inițiala telefonică,  testarea la fața locului a mașini și ridicarea ei pe platforma și transportarea ei la un service apropiat. La final problema a fost rezolvată in câteva minute la service iar toate costurile mi-au fost decontate de către angajator pe baza facturii, vă mulțumesc.  

    Bardac D.
  • Davy-tractari a fost foarte rapid. Mașina mea a fost pusă pe platformă în douăzeci și cinci de minute după apelul telefonic inițial. Șoferul a fost foarte prietenos și de ajutor. Mulțumesc.

    Soare M.

Our Gallery

urgențe rutiere?

sunați-ne: 0732 423 975

×